2021

Duurzame Houtvezelprofielen

t 038 460 33 61
e info@profiproducts.nl

b3ebd9e8-8ac5-4c1e-9460-34e9dee301cd

Circulair hout

Het denken in 'grondstoffen' in plaats van in 'afval'. Beschermingsprofielen van materialen en grondstoffen uit gebouwen welke vrijkomen bij renovatie, transformatie en sloop, welke we hergebruiken. Het nieuwe concept van Profiproducts! Ons doel hiervan is het bijdragen aan een circulaire economie waarin we materialen hergebruiken en dus kiezen voor een duurzame oplossing. Wilt u in uw renovatieproject ook gebruik maken van circulair hout? We nodigen u graag uit om eens te komen kijken naar de verschillende mogelijkheden.

Lees verder >
9f49781c-732f-4b58-a369-62b4e8486fd7

Kliklijm

Kliklijm montagepads, de oplossing voor het ventilerend en schadevrij monteren van neuslatten en dorpelafdekkers. Sla een arbeidsgang over en monteer onze beschermingsprofielen zonder lijm. 

Vanaf heden ook bij ons verkrijgbaar. Neem contact op met onze verkoopafdeling en vraag naar de mogelijkheden! 

Lees verder >
ramen-amsterdam-1.155x275

Single parts production

Ook voor single parts production bent u bij ons aan het juiste adres. Naast onze eigen profielen, produceren wij ook maatwerk voor bijvoorbeeld renovaties. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Lees verder >
Profiproducts

Projecten

Er zijn de afgelopen tijd verschillende projecten afgerond waarin Profistone profielen geplaatst zijn door Lenferink Zwolle. Zie bovenstaande foto's voor een weergave van de geplaatste Profistone profielen bij onderhoudswerk aan kozijnen. 

Lees verder >
nieuws_profiproducts_01

Nieuw: Profi Products

Vanaf 1 april 2015 kunt u bij Profi Products terecht voor al uw hout gerelateerde producten voor uw renovatie- en restaurantiewerkzaamheden.  

Lees verder >
nieuws-houtrot-houtschimmel-01

Duurzaam investeren

Innoverend renoveren met Profistone profielen sluit aan op de ontwikkeling die we nu volop constateren in de bouw. 

Lees verder >