2021

t 038 460 33 61
e info@profiproducts.nl

nieuws-houtrot-houtschimmel-01
nieuws-duurzaam-investeren-03

Duurzaam investeren

Duurzaam investeren in woningen is volop in het nieuws de laatste tijd. Er wordt gekozen voor energiezuinig bouwen of verbouwen. De termen ‘ventilatie’ en ‘een gezond binnenklimaat’ zien we regelmatig voorbij komen in de media. En dat is natuurlijk niet voor niets. We willen gezonder leven en doen dit met respect voor het milieu. Daarom investeren we in duurzame producten, die lang meegaan en het milieu minder belasten.

De producten van Profistone en Profiwood passen hier uitstekend bij. Steenvezelprofielen en houtvezelprofielen verduurzamen bestaande kozijnen. Kozijnen hoeven niet vervangen te worden door nieuwe houten, alluminium of dure kunststof kozijnen. Uw bestaande kozijn wordt beschermt en blijft door optimale ventilatie droog. 

Wij geven een jarenlange garantie op onze profielen, uw onderhoud beperkt zich bij een goede toepassing tot slechts het af en toe vernieuwen van de kit en het aflakken in de juiste kleur. U verbetert uw rendement en behaalt een waardevermeerdering van uw vastgoed. In nog te realiseren nieuwbouwprojecten zijn steenvezelprofielen of houtvezelprofielen zeer geschikt. Er kan gekozen worden om minder kwaliteitseisen te stellen aan het kozijn, omdat er gekozen wordt voor een duurzame bescherming. Wilt u meer lezen over de unieke innovatieve houtvezelprofielen van Profiwood klik dan hier.