Duurzame producten voor elk gebouw

t 038 460 33 61
e info@profiproducts.nl

maatwerk producten

Voor maatwerk houten (gevel) producten bent u aan het goede adres bij Profiproducts. Wij leveren onder andere maatwerk in delen van kozijnen. Maar ook ramen, deuren en prefab-producten voor de bouw. Al of niet voorzien van beschermende coating aangebracht in ons industrieel applicatiebedrijf, van een enkel exemplaar tot grotere aantallen. Profiproducts kan gemakkelijk en snel aan u leveren. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte bij ons aan. 

Neem contact op >

bewerken en coaten

Profiproducts bewerkt allerhande houtmaterialen. Zagen, profileren, frezen, boren, samenstellen, verlijmen of verduurzamen zijn onze specialiteiten. Heeft u snel bewerkte houtproducten nodig en bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

Neem contact op >

duurzame overzetprofielen

Profiproducts biedt onder de merknamen Profistone en Profiwood unieke systemen ontwikkelt op basis van steenvezel- en houtvezeltechnologie. Deze maken een einde aan houtrotschade bij kozijnen, ramen en deuren. Het systeem bestaat uit een optimale bescherming door ontluchting en waterwering aan de buitenkant van gevels, waardoor het hout eronder droog blijft.  

Duurzame steenvezelprofielen >

Duurzame houtvezelprofielen >